Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Capcom Arcade Stadium krijgt meer retrogames

Capcom Arcade Stadium
Oude tijden herbeleven kan straks met nog meer klassieke titels van Capcom.

Capcom Arcade Stadium verscheen eerder dit jaar op de Nintendo Switch en laat spelers de klassieke Capcom-titels vam vroeger opnieuw beleven. Arcade Stadium bevat op dit moment 32 spellen waarbij je de eerste game gratis kan spelen. Je krijgt namelijk 1943 – The Battle of Midway standaard gratis bij de applicatie. Vandaag is duidelijk geworden dat er meer titels onderweg zijn naar Capcom Arcade Stadium.

Het is nog niet duidelijk welke games er extra bij gaan komen en ook is niet aangegeven per wanneer dit is. Wél zijn enkele nieuwe functies aangekondigd die later worden toegevoegd. Zo komt er een “onoverwinnelijkheid” optie, waarbij je niet meer game-over kunt gaan. Ook staat een “Display Frames Set 1” op de planning. Spelers kunnen hier met titelspecifieke display frames de de digitale arcadekasten aanpassen. De nieuwe functies zullen in de vorm van betaalde DLC komen.