Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaars Breathedge prijsvraag bekend

Op Koningsdag maken we maar liefst vijf leden blij!

De afgelopen week kon je op Daily Nintendo weer meedoen aan een prijsvraag. Dit keer maakte je kans op één van de vijf digitale exemplaren van de het verschenen Switch-game Breathedge. Mitchell was enorm enthousiast over deze game vol humor en schreef in zijn review dat overleven in de ruimte is nog nooit zo absurd geweest. Of je nou een kip gebruikt om een lek te dichten, of een dode hamster vind op een toilet ergens in de ruimte, in Breathedge kom je het allemaal tegen.

Heb jij meegedaan aan de prijsvraag? Bekijk dan snel of jij één van de gelukkige winnaars bent geworden. Namens heel Daily Nintendo feliciteren we:

We wensen jullie alvast veel plezier met de game. De code wordt zeer binnenkort via een privébericht toegestuurd!