Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De gratis demo van Miitopia is vanaf nu te downloaden

De demo is te vinden in de Nintendo eShop!

Eerder dit jaar werd er in februari tijdens een Nintendo Direct bekendgemaakt dat Miitopia op 21 mei 2021 naar de Nintendo’s hybride console gaat komen. Inmiddels hoeven we niet heel lang meer te wachten op de volledige titel, maar vanaf vandaag kunnen Switch-bezitters het spel al een kans geven. Momenteel is er namelijk een demo van Miitopia beschikbaar in de Nintendo eShop. Mocht je de gratis demo graag willen uitproberen ga dan op jouw Nintendo Switch naar de eShop of klik op deze link om naar de officiële website van Nintendo te gaan.

Miitopia is een game waarin je op een hilarisch avontuur gaat met jouw favoriete Mii-personages die je zelf kunt ontwerpen. Of jij jezelf een dappere held vindt of de meest prachtige prinses allertijde, jij bepaalt wie de hoofdrol speelt in dit verhaal. Ondanks dat Miitopia eerder al verscheen op de Nintendo 3DS, komt de titel terug met nog meer elementen om alles leuk en interessant te houden. Zo kun je niet alleen vrienden en vijanden als bondgenoot hebben, maar ook een paard!

Ga jij alvast beginnen met het hilarische avontuur? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!