Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Rij door de meest onherbergzame gebieden ter wereld in SnowRunner

Snowrunner
Trotseer de meest lastige wegen, ook nog eens in de sneeuw!

Focus Home Interactive en Saber Interactive hebben vandaag laten weten dat SnowRunner volgende maand naar Nintendo’s hybride console zal komen. In onderstaande trailer krijg je ook alvast te zien wat je allemaal te wachten staat in deze game.

SnowRunner is een simulator waarbij het de bedoeling is om met grote wagens door de meest onherbergzame gebieden ter wereld te rijden, ook nog eens vol met sneeuw. De game laat je allerlei opdrachten aannemen, veelal om vracht te vervoeren, maar dat klinkt gemakkelijker dan het is. Uiteraard zal de omgeving het je hier het lastigst gaan maken. De game is de opvolger van het eerder verschenen spel MudRunner.

SnowRunner zal op 18 mei naar de Nintendo Switch komen en hieronder kun je de eerste trailer bekijken.