Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons op komst

Animal Crossing New Horizons
Vanaf 28 april is er een nieuwe update beschikbaar met feestdagen én speciale voorwerpen!

Over enkele dagen is het weer tijd voor een gloednieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons. Er komen niet alleen nieuwe seizoensgebonden voorwerpen beschikbaar, het is ook tijd voor een aantal feestdagen. Zo keert onder andere het trouwseizoen terug. Hieronder kun je zien wat de aankomende update allemaal met zich meebrengt. De nieuwe update is vanaf 28 april aanstaande gratis te downloaden.

Van 29 april tot 7 mei is ‘May Day’. Spelers kunnen die periode een meidagbon ophalen bij Orville op de luchthaven en een bijzonder eiland bezoeken. Van 18 tot 31 mei is het ‘International Museum Day’ waarbij je stempels kan verzamelen in het museum. Ook zijn er stempels te vinden rond de kunstgalerij. Van 1 tot 30 juni is het weer tijd voor het trouwseizoen. Ter ere van hun trouwdag zijn Reese en Cyrus in juni op Harvey-eiland te vinden. Jij kunt ze daar helpen een paar mooie trouwfoto’s te maken. 

Naast de feestdagen is er nog meer te beleven. Zo zal de Nook-catalogus tijdelijk een hoop speciale voorwerpen gaan aanbieden in de komende maanden. Er komen onder andere voorwerpen ter ere van Kodomo no Hi in Japan, het jaarlijkse Kaasrollen in het Verenigd Koninkrijk (22 mei tot 31 mei), Moederdag (1 mei tot 31 mei), Vaderdag (1 juni tot 30 juni). Tot slot zal ook Flick naar het plein bij de servicebalie komen voor de maandelijkse Beestjesbeker. Door met je net in het rond te zwaaien op 26 juni, 24 juli, 28 augustus en 25 september kun je punten verdienen die je vervolgens kunt ruilen voor speciale voorwerpen.

Animal Crossing: New Horizons verscheen ruim een jaar terug op de Switch. Dat bleek destijds een ideale game te zijn tijdens de coronacrisis. Onze review lees je hier.