Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Kart Tour krijgt Bowser vs. Donkey Kong Team Rally

Inclusief een speciale retweet-campagne!

Mario Kart Tour-spelers kunnen zich opmaken voor een nieuw toernooi. Later deze maand zal namelijk de Bowser vs. Donkey Kong Team Rally plaats gaan vinden waaraan spelers mee kunnen doen.  In deze tour kunnen spelers een team kiezen en alle personages van beide teams gebruiken. De teams zullen vervolgens tegen elkaar strijden en tokens gaan verzamelen. Het team met de meeste tokens wint de tour.

Momenteel is er op de Mario Kart Tour Twitter-pagina een retweet-campagne voor deze tour die spelers beloont met munten die gelijk zijn aan het totale aantal retweets (voor een maximum van 10.000 munten). Het nieuwe toernooi begint op 5 mei aanstaande. Bij de aankomende tour zijn ook twee trailers vrijgegeven welke hieronder zijn te bekijken.