Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release radar] Uitgelichte releases week 17

Toe aan wat nieuws? Kijk in deze lijst voor inspiratie!

In onze rubriek Release Radar laten we je alvast kennis maken met een paar uitgelichte releases die komende week verkrijgbaar zijn in de eShop. Uit de veelal grote hoeveelheid releases maken wij wekelijks een selectie voor je met enkele uitgelichte spellen. ook deze week hebben we weer verschillende titels voor je op een rijtje gezet, welke aankomende week uitkomen.

Heb jij nog tips voor spellen die wij niet hebben kunnen opnemen in het overzicht? Laat jouw reactie achter!

Death end re;Quest

Verschijnt op: 27 april 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €29,99

Door de Japanse RPG en romantische verhaallijnen te combineren, is Death end Re;Quest een origineel spelidee. Spring van de klassieke turn-based RPG naar de visuele verhaallijn. Op het ene moment ben je dus druk bezig met het verslaan van jouw tegenstander met ruige actie, terwijl je het volgende moment het genre kan veranderen. Kies voor RPG, Shooter, gokspel, puzzel of biljart: jij mag kiezen! De Nintendo Switch versie van dit spel bevat alle DLC die oorspronkelijk beschikbaar waren bij eerdere versies.

Castaway Paradise

Verschijnt op: 29 april 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €19,99

Jouw eiland, jouw avontuur! Als zeewier-bom kom je terecht op dit eiland, waardoor je eerst de keuze krijgt hoe je er daar onder uitziet. Je krijgt een huis welke je kan inrichten en decoreren zoals je zelf wilt. Kies jouw favoriete outfit en ga aan de slag in de tuin: zaai en oogst en zorg goed voor de bomen. Help andere eiland bewoners en wordt de ster van het eiland! Net zoals de Animal Crossing- en Harvest Moon-spellen kun je insecten en vissen vangen, gewassen verbouwen, praten met bewoners, jezelf een te gekke outfit geven en uiteraard ook jouw eiland decoreren. Bovendien zijn er evenementen aanwezig voor nog meer speelplezier. Wordt dit het eiland waar je altijd al van hebt gedroomd?

New Pokemon Snap

Verschijnt op: 30 april 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €59,99

In 1999 kwam Pokémon Snap uit voor de Nintendo 64, ruim 2 decennia later komt haar opvolger naar de Nintendo Switch: New Pokémon Snap. Of het het wachten waard is zullen we snel te weten komen, wel zien de trailers er erg interessant uit. Zoals de titel doet vermoeden is het jouw taak om Pokémon op de foto te zetten, dit doe je uit naar van het onderzoek naar deze Pokémon. Je stapt in een top wagentje en daarmee reis je door verschillende werelden om alle soorten Pokémon te kunnen zien én vastleggen. De Lental regio kent diverse ecosystemen zoals een dichtbegroeide jungle en een immens grote woestijn. In elk ecosysteem zitten weer andere Pokémon verscholen en jij hebt maar één doel: vanuit jouw NEO-ONE de tofste foto’s maken om Pokémon Photodex te vullen.Professor Mirror legt jouw foto’s onder de loep waarna jij de resultaten ontvangt: van 1 tot 4 sterren. Vang.. eh.. Fotografeer jij ze allemaal?