Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Verhalende fantasy-game Grotto komt naar de Nintendo Switch

Bekijk hier de nieuwe trailer voor deze mysterieuze fantasy titel!

Uitgeverij Digerati en spelontwikkelaar Brainwash Gang presenteren middels een nieuwe aankondigingstrailer Grotto. Grotto vertelt een fantasy verhaal waarin de speler in de huid kruipt van een waarzegger. De makers beschrijven Grotto als een mystieke, verhalende ervaring.

In Grotto bezit je als waarzegger de kracht om met de sterren te praten. Ook zal je botten lezen en de toekomst kunnen voorspellen. Door gebruik te maken van deze krachten kan je je stem helpen.  Zij komen naar je toe voor begeleiding. Afhankelijk van de door jou gekozen voortekenen zal hun lot veranderen en zal het voorspoed of de dood op ze wachten.

De releasedatum voor Grotto op de Nintendo Switch en alle andere platformen staat voorlopig op het derde of vierde kwartaal van dit jaar.

Bekijk hier alvast de officiële aankondigingstrailer: