Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fujifilm kondigt Instax Mini Link-app aan voor het uitprinten van Switch screenshots

Print binnenkort de mooiste afbeeldingen gemaakt op je Switch met een Instax Mini Link!

Fujifilm en Nintendo slaan de handen ineen en kondigen een nieuwe smartphone-app aan. Deze app stelt de gebruiker in staat om screenshots van de Nintendo Switch uit te printen op Fujifilm’s Instax Mini Link printer. Hierbij kan de gebruiker vervolgens filters en frames met verschillende Nintendo-thema’s aan de afbeeldingen toevoegen.

Een sterke zet is de releasedatum van de app. Deze is namelijk voor 30 april 2021 gepland, de releasedatum van New Pokémon Snap. Pokémonfotografen kunnen op deze manier hun mooiste kiekjes zelf printen en inlijsten.

Fujifilm heeft een aantal promofilmpjes online gezet:

Naast deze app zal Fujifilm een speciale Switch-uitgave van hun Instax Mini Link uitgeven. Hierin zit onder anderen een Pikachu-hoesje voor de Instax. Deze bundel staat ook gepland voor 30 april. Bekijk hieronder alvast een afbeelding van deze speciale uitgave: