Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Probeer Descenders voor een week gratis uit

Deze actie geldt voor alle leden van Nintendo Switch Online!

Zo nu en dan geeft Nintendo alle leden van Nintendo Switch Online de kans om bepaalde spellen tijdelijk gratis uit te proberen. Zo konden Switch-bezitters een paar maanden geleden nog voor één week gratis koken in Overcooked! 2. Binnenkort is het de beurt aan een andere game, namelijk Descenders. Vandaag is er namelijk bekendgemaakt dat leden vanaf woensdag 21 april om 10:00 uur tot dinsdag 27 april 23:59 uur met deze titel aan de slag kunnen gaan.

Mocht je niet momenteel geen Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben, kun je alsnog gebruik maken van deze te geweldige actie. Het is namelijk mogelijk om voor één keer een gratis zevendaagse proefperiode te activeren, waardoor elke speler de kans krijgt om te genieten van Descenders.

Ben jij van plan Descenders een kans te geven? Laat het ons weten in de reacties, we zijn benieuwd!