Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Breidt jouw LEGO Super Mario-collectie uit met de Avonturen met Luigi startset

Kind speelt met LEGO Luigi
Vanaf 1 augustus zal LEGO Luigi zijn broer vergezellen.

Vorig jaar kwam de LEGO Super Mario-collectie uit: een collectie die uit verschillende LEGO sets bestaat waarmee jij jouw eigen LEGO Mario-levels kunt maken. Echter kwamen er de laatste paar dagen al geruchten over een LEGO Luigi startset: eerst werden er al aanwijzingen gevonden in een firmware update en gister verscheen de LEGO Luigi startset op de Chinese Amazon. Echt lang na deze geruchten hoefden we niet te wachten. The LEGO Group en Nintendo hebben deze Avonturen met Luigi startset zojuist onthuld.

Van de Avonturen met Luigi startset kun je eigenlijk hetzelfde verwachten als de LEGO Super Mario startset. Net zoals bij de LEGO Super Mario startset, krijg je ook bij de Avonturen met Luigi startset een Luigi-figuur met displays in de ogen en in de buik. Luigi reageert op diverse stenen, is net iets groter dan Mario en heeft een aantal nieuwe geluiden. Daarnaast bevat de Avonturen met Luigi startset een volledig nieuw level en drie extra nieuwe figuren: jouw trouwe maatje Pink Yoshi en de vijanden Boom Boom en Bone Goomba.

De Avonturen met Luigi startset zal vanaf 1 augustus bij diverse winkels te koop zijn voor €59,99. Daarnaast is deze nieuwe LEGO-set ook vanaf vandaag te pre-orderen via LEGO.