Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bowser vs. Bowser – Nintendo of America heeft Bowser aangeklaagd

Bowser
Nee het is niet Doug Bowser die wordt aangeklaagd, maar de Canadees Gary Bowser

Gary Bowser, een 51-jarige Canadees, is officieel aangeklaagd door Nintendo in Amerika. Vorig jaar werd Bowser al samen met een ander gearresteerd, maar tot nu toe bleef een echte vervolging uit. Als één van de kopstukken van de organisatie wordt Bowser aangeklaagd met meerdere redenen.

Team Xecuter is een beruchte hackergroep die al sinds 2013 operationeel is en vanaf de 3DS tot en met de Switch hacks verkopen en er winst mee behalen. Nintendo beredeneerd onder andere dat wat Xecuter verkoopt constant schade toebrengt aan het bedrijf en verwacht een flinke schadevergoeding. Niet alleen voor elk verkocht apparaat, maar ook voor elke copyrightschending.

Via Polygon hebben wij de volledige aanklacht gevonden welke hieronder ook te lezen is.

Nintendo vs Bowser/Polygon by Polygondotcom