Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Relicta krijgt release trailer

Relicta keyart
Ben jij klaar voor onderzoek op de maan?

Relicta is een puzzelspel van de uitgeverij Koch Media, waarin zwaartekracht centraal staat. Dit eerstepersoonspuzzel-avontuur daagt je uit de geheimen van Chandra Base te ontrafelen. Als natuurkundige ben je gestrand op een verlaten maanbasis die er erg eng uit ziet en waar jij op onderzoek gaat. Baan je een weg door dit griezelige landschap op de maan door oplossingen te vinden op puzzels. De puzzels los je op door jouw sterke punt te gebruiken: natuurkunde, en dan specifiek de wetten van de zwaartekracht. In de duisternis van de maankraters ligt een geheim die jouw dochter het leven kan kosten, kan jij met jouw creatieve brein jouw dochter in leven houden?