Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tools Up! brengt eerste deel DLC uit: Garden Party

Tijd om op te knappen!

In Tools Up! is het aan jou om een reeks aan omgeving op te knappen, alleen of met je vrienden! Zo krijg je de taak om muren te schilderen, lava op te ruimen en andere doorsnee dingetjes… De nieuwe DLC, Garden Party, komt met 15 nieuwe levels en meer. Zo heb je met andere mechanics te maken dan in het basis spel en wordt er nieuw gereedschap aan je opknap-arsenaal toevoegt.

Bekijk de trailer van de Garden Party DLC hieronder:

Je kunt de afleveringen apart kopen voor 5,99 euro of de gehele pass kopen voor 14,99. Het tweede en derde gedeelte van dit DLC pakket komt in het tweede en derde deel van het jaar. Heb jij Tools Up! al eens gespeeld? Laat het ons weten in de reacties!