Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Rare Games kondigt plotseling een lading nieuwe releases aan

Super Rare Games
Het is weer tijd om je fysieke Switch-verzameling uit te breiden.

Normaal gesproken kondigt Super Rare Games één voor één hun nieuwe releases aan, maar nu doen ze het even anders. In een video van Nintendrew worden er maar liefst vijf nieuwe fysieke uitgaves aangekondigd. Elk van de spellen komt later dit jaar uit.

Hoewel later meer details over de spellen en bundels gegeven zal worden is het waarschijnlijk dat in elk geval het volgende erbij zit: Een hoesje met het spel, een set trading cards, een handleiding en een speciale sticker.

De volgende games worden in de onderstaande video onthuld en zijn later dit jaar te bestellen via de Super Rare Games website.

  • Abzu – verschijnt op 29 april
  • Inmost
  • Super Crush K.O.
  • Deponia Collection
  • Vigil: The Longest Night