Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Livestream: Escape from Hotel Izanami krijgt nieuwe beelden

Wat een gezellige breinkomst moest worden eindigt in een bloedbad

In dit spel speel je als drie meisjes genaamd Mio, Nana en Azusa. Op een dag besluit Nana, samen met de andere meisjes om naar een verlaten hotel te gaan. Nana wilt namelijk wat beelden schieten voor haar sociale media. Zo wilde ze gewoon wat enge beelden verzamelen op een locatie die wat horror aspecten aan zich had. Helaas worden ze al snel belaagd door een bloederige mascotte, die er alles aan doet om een einde aan het leven van de meisjes te maken. Alsof dat nog niet erg genoeg was, kunnen ze na een bepaald punt niet meer het hotel uit en moeten ze de meerdere horrors van het hotel trotseren.

Zullen ze ooit nog uit het hotel kunnen ontsnappen? Of maken de mascottes al snel een einde aan het avontuur van deze drie meisjes?