Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hitchhiker krijgt nieuwe beelden

Screenshot van Hitch Hiker
Knoop je eigen verleden aan elkaar

In Hitchhiker speel je als een personage die zijn eigen verleden moet uitvogelen op de bijzitstoel van een auto. Zo zit je naast een grote variatie chauffeurs die je naar verschillende plekken brengen die aan je verleden zijn gebonden. Maak je geen zorgen, in dit spel zal je meer te doen krijgen dan alleen zitten. Krijg nieuwe idealen door in gesprek te gaan met de vijf verschillende chauffeurs en los tijdens je reis door de omgevingen verschillende puzzels op. Het is dus belangrijk dat je altijd een goed idee hebt van je omgeving.

Hitchhiker is deze week op de Nintendo Switch uitgekomen en naast dit is er ook veel gameplay online gekomen. Wil je de Hitchhiker kopen maar vraag je je af of het wat voor jou is? Kijk dan gerust de onderstaande gameplay video’s.