Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Liften zonder bestemming met launch-trailer Hitchhiker

Screenshot van Hitch Hiker
Een mysterieus spel wat zich op verlaten wegen afspeelt...

Versus Evil en Mad About Pandas hebben een launch-trailer vrijgegeven van Hitch Hiker, welke sinds 15 april verkrijgbaar is op Nintendo’s hyrbide console.

Hitchhiker is een mysteriespel dat zich afspeelt op verlaten autowegen, waarin je de puzzel van je eigen achtergrondverhaal moet oplossen. Het personage waar jij de rol van op je neemt kan zich namelijk niets meer herinneren en heeft ook geen idee waar hij heen gaat. Tijdens je avontuur rij je door prachtige omgevingen, kom je beetje bij beetje meer te weten over jouw verleden én over de toekomst. De keuzes die je maakt wanneer je met de chauffeurs praat, brengen bovendien jouw donkere geheimen aan het licht.

Hitch Hiker is nu verkrijgbaar voor 19,99 euro. Ga jij de game aanschaffen? Laat het ons hieronder weten.