Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release radar] Uitgelichte releases week 16

Ben jij benieuwd welke games volgende week uitkomen? Lees dan mee!

In onze rubriek Release Radar laten we je alvast kennis maken met een paar uitgelichte releases die komende week verkrijgbaar zijn in de eShop. Uit de veelal grote hoeveelheid releases maken wij wekelijks een selectie voor je met enkele uitgelichte spellen. ook deze week hebben we weer verschillende titels voor je op een rijtje gezet, welke aankomende week uitkomen.

Heb jij nog tips voor spellen die wij niet hebben kunnen opnemen in het overzicht? Laat jouw reactie achter!

Picross S6

Verschijnt op: 22 april 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €9,99

Wie houdt er nu niet van een rustgevend puzzelspel op z’n tijd? Picross, oftewel Japanse Puzzels, komt weer met een nieuwe versie naar de Nintendo Switch. Geniet van een spelletje Picross, Mega Picross, Color Picross of Clip Picross in deze nieuwe versie! Kraak jouw hersens over welk vakje ingekleurd moet worden en welk vakje niet. Er zijn in zijn totaliteit 485 puzzels beschikbaar, dus vervelen ga je niet snel doen: gegarandeerd uren speelvermaak.

MotoGP 21

Verschijnt op: 22 april 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €49,99

Ben jij toe aan een realistische motor-race game? Dan ben je bij MotoGP21 aan het juiste adres! Haal alles uit dit seizoen met de klassen MotoGP, MotoGP2 en MotoGP3. Maak gebruik van 120 coureurs, race op 20 circuits en geniet van de realistische beelden in dit spel. Kies zelf of je alleen wilt racen of deel uit wil maken van een team, ontwikkel je motor en klim zo op van junior racer tot de allerbeste!

De Encyclopedie van Kleine Muis

Verschijnt op: 23 april 2021
Prijs in de Nintendo eShop: €12,99

Ben je niet zo van de races maar wil je gewoon rustig een nieuwe wereld ontdekken? Dan kan je jezelf waarschijnlijk beter vinden in de hoofdpersoon van dit spel: kleine muis, die de natuur aan het bekijken is. De afbeeldingen zijn handgeschilderd waardoor ze erg uniek zijn. Ben jij een echte ontdekkingsreiger? Wil je rustig rondkijken in de natuur? Dan is deze digitale encyclopedie helemaal gemaakt voor jou!