Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Firmware update voor LEGO Super Mario hint naar komst Luigi

LEGO Super Mario
Zal LEGO Luigi binnenkort verschijnen?

Sinds Nintendo en LEGO de handen ineen hebben geslagen konden fans het afgelopen jaar spelen met de LEGO Super Mario speelsets. Het lijkt erop dat ook Mario’s beroemde broertje Luigi binnenkort in LEGO-vorm ten tonele verschijnt.

Er is namelijk een firmware-update uitgekomen voor de LEGO Mario. Een oplettende Twitter-gebruiker AyliffeMakit merkte op dat er een nieuw stuk geluid was toegevoegd aan de LEGO Mario. Als dit afspeelt roept Mario zoekend naar Luigi en lijkt hij hem te vinden aan het eind. Voor de firmware-update deed Mario dit nog niet.

Als reactie op het Twitterbericht van AyliffeMakit zegt een gebruiker genaamd jindraws dat hij in een winkel werkt die inderdaad een Luigi starter set verwacht te verkopen vanaf 1 augustus.

De geruchtenmolen voor de komst van een LEGO Luigi werd zo warm dat LEGO zelf via Facebook met een bericht kwam. Hierin zeggen ze dat het hun ook is opgevallen dat LEGO Mario naar Luigi roept. Ze melden dat ze het gaan onderzoeken en dat ze snel hopen opheldering te kunnen geven waarom Mario dit doet.

Hiermee bevestigd LEGO in feite al dat Luigi er op zeker aankomt. Maar hoe kon het ook anders. Zonder Mario geen Luigi en vice versa. Bekijk hieronder het filmpje op Twitter: