Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sky: Children of the Light krijgt releasedatum

Thatgamecompany geeft een update over de release van de Switch-versie.

Sky: Children of the Light werd in maart vorig jaar aangekondigd voor de Nintendo Switch en vandaag is ook duidelijk geworden waneer de game dit jaar ongeveer verschijnt. Thatgamecompany heeft aangegeven dat Sky: Children of the Light in juni dit jaar naar Nintendo’s hybride console komt. Binnenkort zal ook een exacte datum volgen. Aanvankelijk moest het spel al in de zomer van 2020 uitkomen, maar door de corona pandemie heeft de ontwikkeling vertraging opgelopen.

In het avonturenspel Sky: Children of the Light verkent de speler een magisch koninkrijk met behulp van een cape die hem de mogelijkheid geeft om te vliegen. Jouw taak is om gevallen sterren terug naar hun sterrenbeeld te begeleiden. Er zijn zeven unieke rijken om te bezoeken, elk heeft een thema rond een andere levensfase. Middels een thuisbasis worden de verschillende rijken met elkaar verbonden. Gedurende het spel zal de speler “spirits” tegenkomen die de speler items en nieuwe mogelijkheden geven.