Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Picross S6 komt naar de Nintendo Switch

Er komt weer een hele stapel Picross-spellen naar de Switch!

Update: Er is vanaf nu een gratis demo te downloaden in de Nintendo eShop.

Gisteren werd er door Jupiter bekendgemaakt dat Picross S6 naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Switch-bezitters hoeven trouwens niet heel lang meer te wachten op deze volgende puzzelgame uit de serie. Vanaf volgende week donderdag, op 22 april, verschijnt Picross S6 namelijk op de Nintendo eShop voor een bedrag van €9,99.

Picross is een puzzelspel waarbij je cijfers als hints moet gebruiken om vervolgens een illustratie compleet te maken. Dit nieuwe deel in de Picross S-serie bevat maar liefst 485 puzzels, welke zijn verdeeld over verschillende modi. Bovendien krijgen spelers toegang tot drie extra puzzels als je in bezit bent van Picross S1, Picross S2 en Picross S3. Gaat het jou lukken om alle puzzels op te lossen?

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan onderstaande trailer.