Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Youtubers Life 2 komt naar de Nintendo Switch

Later dit jaar kunnen we aan de slag met het vervolg van YouTubers Life: OMG Edition.

Alweer best een lange tijd geleden, in 2018 op 20 november, verscheen YouTubers Life: OMG Edition op Nintendo’s hybride console. Vanwege het grote succes dat deze game had, kunnen Switch-bezitters later dit jaar aan de slag met het vervolg van deze titel. Gisteren is er namelijk door U-Play Online en Raiser Games bekendgemaakt dat Youtubers Life 2 naar de Nintendo Switch gaat komen. Een exacte releasedatum is helaas nog niet naar buiten gekomen, dus daar zullen we nog even op moeten wachten.

In Youtubers Life 2 beheer je niet alleen jouw eigen YouTube-kanaal, maar ook verschillende kanalen op Sociale Media. Het spel kent nieuwe locaties die je kunt verkennen, al zijn er ook nieuwe opdrachten die je kunt uitvoeren en kun je ander soort video’s maken. Bovendien mag jij kiezen welke kleding je draagt en kun je jouw kamer een volledige make-over geven. Gaat het jou lukken om viraal te gaan?

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan onderstaande aankondigingstrailer.