Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge bevestigd voor de Nintendo Switch

De nieuwste Turtles-game zal ook naar Nitendo's hybride console komen.

Afgelopen maand werd Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge aangekondigd, een gloednieuwe Turtles-game welke veel doet denken aan Teenage Mutant Ninja Turtles uit de jaren ’80. Dotemu, de studio achter onder andere Streets of Rage 4, werkt momenteel aan de game. Bij de aankondiging werd nog niet aangeven voor welke platformen de game op de planning staat, maar tijdens de Indie World Showcase van vandaag is een Switch-versie wel bevestigd. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge moet later dit jaar uitkomen maar een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge zal een 2D sidescrolling vechtgame worden waarin je het op moet nemen tegen velen vijanden. Elke Turtle heeft daarbij zijn eigen unieke vaardigheden voor de nodige variatie in de gameplay. Met een unieke pixel art stijl wordt je mee teruggenomen naar de jaren ’80 met de klassieke gameplay van toen. De trailer welke bij de aankondiging werd getoond kun je hieronder nog eens terugkijken.