Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Oxenfree II: Lost signals aangekondigd

Ga op zoek naar vreemde frequenties en spookachtige verschijningen in het vervolg op Oxenfree!

Tijdens de Indie World showcase van vandaag werd aangekondigd dat Night School Studios bezig is met een vervolg op Oxenfree. De eerste Oxenfree was een “supernatural teen drama” dat in 2016 zeer goed ontvangen werd vanwege de manier waarop het zijn verhaal vertelde. Oxenfree II lijkt hier op het allereerste gezicht mee door te gaan, en ook het verhaal gaat verder daar waar deel I ophield. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken. De game komt later dit jaar naar de Switch.

Oxenfree 2: Lost Signals speelt zich 5 jaar na de gebeurtenissen van Oxenfree af. Jij speelt als Riley, die terugkeert naar haar geboorteplaats, Camena. Hier onderzoekt ze mysterieuze radio frequenties en signalen die voor vreemde gebeurtenissen in de buurt zorgen.