Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo houdt Indie World uitverkoop in de Nintendo eShop

Bespaar tot wel 80%!

Tijdens de Indie World Showcase van vandaag zijn er weer enorm veel titels aangekondigd, maar het bleef dit keer niet alleen bij spellen. Tijdens de presentatie werd namelijk ook bekendgemaakt dat Switch-bezitters vanaf vandaag kunnen profiteren van flinke kortingen op geselecteerde games. Zo krijg je nu tijdelijk 50% korting op het avonturenspel Roki en maar liefst 80% korting op het speelhalspel OlliOlli: Switch Stance. Of wat dacht je van een van de beste Switch-spellen van het afgelopen jaar? Hades is nu tijdelijk voor 19,99 euro verkrijgbaar in de eShop! Ook Hotline Miami Collection is met een prijs van iets meer dan zes euro nu erg vriendelijk geprijsd

De Indie World uitverkoop is zojuist van start gegaan en duurt tot 25 april, dus wees er snel bij. Wil je graag alle spellen bekijken die meedoen met deze geweldige actie? Bekijk dan de hele lijst hier of in de Nintendo eShop.