Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

KeyWe verschijnt in augustus op de Nintendo Switch

Speel als twee kiwi's en voer opdrachten uit in een gezellige omgeving.

Tijdens de Indie World Showcase van vandaag zijn er weer enorm veel titels aangekondigd, waaronder KeyWe. Een paar maanden geleden werd er al bekendgemaakt dat dit puzzelspel aankomende zomer op Nintendo’s hybride console gaat verschijnen. Toch is er tijdens de presentatie van vandaag meer duidelijk geworden, want Switch-bezitters zullen ergens in augustus met KeyWe aan de slag kunnen gaan.

KeyWe is schattig, maar chaotisch puzzelspelletje waarin je als twee kleine kiwi’s speelt met de namen Jeff en Debra. Deze vogels werken in een gezellig postkantoor, maar omdat ze natuurlijk geen handen hebben zullen ze een andere manier moeten zoeken om hun werk goed te doen. Bovendien is deze titel is zowel alleen of samen te spelen en kun je allerlei accessoires ontgrendelen zodat je als kiwi helemaal kunt stralen. Gaat het jou lukken om als vogel alle opdrachten goed uit te voeren?

Bovendien is er vandaag ook een leuke afbeelding vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken. Op deze afbeelding zijn Jeff en Debra te zien in een speciale outfit, die je kunt ontgrendelen in de Switch-versie van de game.