Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cris Tales krijgt releasedatum

Na veel uitstel is eindelijk een releasedatum bekend.

Cris Tales is inmiddels al een behoorlijk lange tijd in ontwikkeling, in 2019 konden wij de game alvast uitproberen tijdens Gamescom waarna we positief verrast waren. Nadat de game meerdere keren is uitgesteld, is nu eindelijk een releasedatum bekendgemaakt. Cris Tales zal op 20 juli dit jaar naar Nintendo’s hybride console komen. De game is een RPG met een bijzondere grafische stijl waarbij de tijd een belangrijke rol speelt.

In Cris Tales kruip je in de huid van Crisbell en haar hulpje Matias, welke samen op avontuur gaat om de krachtige Time Empress te stoppen. Tijdens deze reis zul je verschillende bondgenoten ontmoeten, allemaal met hun eigen unieke verhalen en vaardigheden. Het spel heeft een bijzonder tijdssysteem: aan de linkerkant zie je het verleden, in het midden het heden en aan de rechterzijde kun je in de toekomst kijken. Zo zul je tijdens gevechten moeten wisselen tussen het heden en het verleden om zo vijanden en eindbazen te verslaan.

Onderstaande (eerder verschenen) trailer geeft je een goede indruk van wat Cris Tales je te bieden heeft!