Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk hier gameplaybeelden van Stitchy in Tooki Trouble

Er zijn zo'n 18 minuten aan beelden verschenen.

Eind februari werd er door de Belgische studio Polygoat aangekondigd dat Stitchy in Tooki Trouble naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Inmiddels hoeven Switch-bezitters nog maar één dag te wachten tot ze met deze platformer aan de slag kunnen gaan. Zoals we wel vaker zien, komt er rondom de release van een spel een video online waarin gameplaybeelden zijn te zien. Dat is ook ditmaal weer het geval, want het YouTube-kanaal Handheld Players heeft zo’n 18 minuten aan beelden online gezet. Mocht je deze willen zien, bekijk dan de video onderaan dit artikel.

In het 2.5D platformspel Stitchy in Tooki Trouble ren, spring en glij je als Stitchy de vogelverschrikker door allerlei kleurrijke levels. De game heeft zijn inspiratie gehaald uit de Donkey Kong- en Crash Bandicoot-spellen, wat je goed kunt zien in de gameplay. In totaal zijn er drie werelden aanwezig met elk negen levels, maar je neemt het ook nog op tegen een spannende eindbaas. Weet jij alle gestolen maïskolfen te vinden en terug naar je veld te gaan?

Bovendien is onze review van Stitchy in Tooki Trouble eerder vandaag verschenen op Daily Nintendo. Mocht je deze willen lezen, klik dan hier.