Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beasts of Maravilla Island komt naar de Nintendo Switch

Ga op avontuur als natuurfotograaf.

Tijdens de Indie World Showcase van vandaag zijn er weer enorm veel titels aangekondigd, waaronder Beasts of Maravilla Island. Kort geleden verscheen deze game als project op Kickstarter en het heeft nu al maar liefst $25,000 opgehaald. Dit is dan ook de reden dat er tijdens de presentatie bekend werd gemaakt dat dit 3D-avonturenspel van Banana Bird Studios vanaf juni is te bewonderen op Nintendo’s hybride console.

In Beasts of Maravilla Island ga je op avontuur in de magische oerwouden van het eiland Maravilla als natuurfotograaf. Je verkent het volledige eiland waar je verschillende puzzels oplost en maak je uiteraard foto’s van de meest prachtige wezens die het eiland te bieden heeft. Weet jij alle geheimen van Maravilla Island te ontrafelen?

Ben je benieuwd geworden naar deze titel? Bekijk dan onderstaande aankondigingstrailer.