Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Animal Crossing viert twintigste verjaardag met speciale afbeelding

De afbeelding is in dit artikel te bewonderen.

Alhoewel het misschien moeilijk is om te geloven, is het inmiddels alweer 20 jaar geleden dat mensen voor het eerst kennis maakte met de Animal Crossing-serie. In 2001 verscheen namelijk de eerste Animal Crossing op de Nintendo 64 in Japan. Enige tijd later konden mensen over de hele wereld ook aan de slag met deze game, maar dan op Nintendo GameCube. Om te vieren dat Animal Crossing alweer 20 bestaat, heeft Nintendo een speciale afbeelding vrijgegeven met daarop vele leuke personages. Zie jij jouw favoriete personage op onderstaande afbeelding?

Kun jij je nog herinneren hoe het was om voor de eerste keer Animal Crossing te spelen? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!