Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hitchhiker krijgt releasedatum en nieuwe trailer

Screenshot van Hitch Hiker
Een mysterieus spel wat zich op verlaten wegen afspeelt...

Versus Evil en Mad About Pandas hebben vandaag laten weten wanneer de Nintendo Switch-versie van Hitchhiker uitkomt, namelijk op 15 april aanstaande. Tevens is er een gloednieuwe trailer vrijgegeven welke je hieronder kunt bewonderen.

Hitchhiker is een mysteriespel dat zich afspeelt op verlaten autowegen, waarin je de puzzel van je eigen achtergrondverhaal moet oplossen. Het personage waar jij de rol van op je neemt kan zich namelijk niets meer herinneren en heeft ook geen idee waar hij heen gaat. Tijdens je avontuur rij je door prachtige omgevingen, kom je beetje bij beetje meer te weten over jouw verleden én over de toekomst.

Benieuwd geworden naar Hitchhiker? Bekijk de trailer hieronder.