Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk hier gameplaybeelden van Rain on Your Parade

Er zijn bijna 20 minuten aan beelden verschenen.

Afgelopen maand maakte Unbound Creations bekend dat hun comedygame Rain on Your Parade naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Inmiddels hoeven Switch-bezitters niet heel lang meer te wachten tot ze met deze titel aan de slag kunnen gaan. Vanaf donderdag 15 april kunnen we namelijk met z’n alle genieten van dit spel. Alhoewel we dus nog heel even moeten wachten, zijn er door het YouTube-kanaal Nindie Spotlight toch al gameplaybeelden online gezet. Mocht je deze willen zien, bekijk dan de video onderaan dit artikel.

In Rain on Your Parade speel je als een wolkje. Echter is dit niet zomaar een wolkje, want jij krijgt als missie om iedereens dag te ruïneren. Hoe slechter en chaotischer, hoe beter. Deze comedygame kent maar liefst meer dan 40 levels waarin je gaandeweg meer materiaal vrijspeelt om iedereens dag mee te verpesten, zoals bliksem en meteoren. Weet jij het meest verschrikkelijke wolkje te worden?