Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontvang vandaag nog een Dream Ball in Pokémon Sword en Shield

Pokémon Sword Shield art
Vul je Pokéballs aan met de speciale Dream Ball.

Dit weekend wordt de Pokémon Players Cup III gespeeld. Dit speciale online toernooi omhelst verschillende eindrondes van Pokémon Sword en Shield, Pokkén Tournament DX en Pokémon Trading Card Game. De regionale gekwalificeerden per continent strijden naast de titel om verschillende prijzen.

Ter ere van dit toernooi trakteert The Pokémon Company de spelers van Sword en Shield op een speciale Dream Ball Pokéball. Met de Dream Ball heb je een viermaal zo grote kans om een slapende Pokémon te vangen. Erg handig dus! Wees er snel bij want de code zou nog maar werkzaam zijn tot de 12e (morgen dus). De code is DREAMB1GPC3.

Volg de onderstaande stappen om de Dream Ball in ontvangst te nemen:

  • 1. Start Pokemon Sword/Shield
  • 2. Selecteer ‘Mystery Gift’ in het X menu
  • 3. Selecteer ‘Get a Mystery Gift’
  • 4. Selecteer ‘Get with Code/Password’ om te verbinden met het internet
  • 5. Vul DREAMB1GPC3 in
  • 6. De Pokémon arriveert in je party of één van je Pokémon boxen
  • 7. Vergeet niet om je spel op te slaan