Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Er wordt gewerkt aan een Remaster Sonic Colours

Vermeldingen van de game werden op meerdere websites gevonden

Er wordt mogelijk gewerkt aan een remaster van Sonic Colours. Een vermelding van de game werd namelijk gevonden op de website van een Duits voice-over bedrijf. Het bedrijf, genaamd iksample, zou werken aan de lokalisatie van de game. Wel is het zo dat de game daar gepland staat voor December 2020 en met keyart van Sonic Boom, dus het is onduidelijk in hoeverre dit waar is.

Terwijl het internet zich boog over de waarheid van deze vermelding verscheen de game echter ook op de website van een Franse retailer. Als we deze mogen geloven heet de game “Sonic Colours Ultimate” en zou hij zowel naar de Switch als naar andere platformen komen. Het is echter onduidelijk of deze vermelding echt is of een reactie op het gerucht van iksample. Ten tijden van schrijven is de website van iksample.de ook offline, dus we adviseren je om dit gerucht met een korrel zout te nemen. Als het veranderd houden we je natuurlijk op de hoogte!