Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Smurfs: Mission Vileaf komt naar de Nintendo Switch

Smurf aan het einde van dit jaar mee met dit verhaal.

Afgelopen jaar werd er door Microids en IMPS aangekondigd dat ze gingen samenwerken om verschillende spellen te maken met onze favoriete Smurfen in de hoofdrol. Gisteren werd dan eindelijk de eerste game bekendgemaakt en bovendien weten we ook al wanneer Switch-bezitters met het 3D avonturen-platformspel aan de slag kunnen gaan. Aan het einde van 2021 zal The Smurfs: Mission Vileaf namelijk onder andere te spelen zijn op Nintendo’s hybride console. Alhoewel er verder nog geen informatie over de gameplay naar buiten is gekomen, zal het waarschijnlijk een Smurftastisch avontuur worden vol met humor, vriendschap en spanning.

Mocht je benieuwd zijn, kun je hieronder het officiële Twitterbericht van Microids bekijken.