Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch-versie Borderlands 3: Director’s Cut mogelijk onthuld door rating

Komt ook Borderlands 3: Director's Cut naar Nintendo's hybride console?

Afgelopen jaar verschenen bijna alle Borderlands-titels ook op de Nintendo Switch, echter één titel ontbrak: Borderlands 3: Director’s Cut. Mogelijk is een aankomende Switch-versie van Borderlands 3. Mogelijk is een aankomende Switch-versie nu echter onthuld door de leeftijdsrating van PEGI. De laatstgenoemde organisatie heeft als taak om spellen te beoordelen om te bepalen voor welke leeftijden deze geschikt zijn.

Een oplettende gebruiker op Twitter ontdekte via de website van PEGI dat Borderlands 3: Director’s Cut op de planning staat voor de pc alsmede alle moderne consoles, inclsuief de Nintendo Switch. Dit zou betekenen dat Switch-bezitters ook met het derde deel aan de slag kunnen gaan in de toekomst.

Vooralsnog is er niets officieel bevestigd en dus zullen we daar op moeten wachten om de komst van een Switch-versie met zekerheid vast te stellen.