Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe SaGa Frontier Remastered launch/gameplay trailer

De remaster van deze klassieke JRPG komt volgende week naar de Switch.

Square Enix heeft een nieuwe trailer online gezet voor de aankomende remaster van SaGa Frontier. De trailer laat de 8 hoofdpersonages van de game en hun gameplay zien, en laat zien wat er nieuw is in deze versie van de game. Als gevolg daarvan is de trailer wel 8 minuten lang! Je kunt deze trailer hieronder bekijken. De game komt op 15 april naar de Switch

In SaGa Frontier kies je één van acht personages, elk met hun eigen doelen en eindes in het verhaal. Welk einde dat is kies jij, want jij bepaalt hoe je bepaalde evenementen benaderd en hoe het uitspeelt. De remaster bevat naast geüpdate graphics en muziek ook scenario’s en evenementen, en zelfs een nieuw speelbaar personage genaamd Fuse. Deze is speelbaar naast de 7 al bestaande personages.