Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

New Pokémon Snap krijgt twee nieuwe reclames en overzicht video

New Pokémon Snap artwork
Ga op reis naar de Lental Regio!

In New Pokémon Snap kun je de Pokémon in het natuurlijke habitat bekijken. Natuurlijk doe je niet alleen naar de Pokémon kijken, anders zou het wel heel saai worden! Het is aan jou de taak om de meest prachtige foto’s te maken tijdens je bezoek aan de Lental Regio. Wat kun je allemaal verwachten van deze regio? Goed dat je het vraagt! Nintendo heeft een redelijk lange video van zeven minuten geüpload die een overzicht geeft van het spel. Dit zou je al een goed eerste kijkje op het spel moeten geven. Voor de echte diehard fans zijn er ook nog twee nieuwe reclames voor het spel verschenen. Kijk je mee?

Ga jij New Pokémon Snap halen? Laat het ons weten in de reacties!