Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Neo: The World Ends With You krijgt releasedatum

Klaar om deze zomer Shibuya weer te verkennen?

Square Enix heeft eind vorig jaar aangekondigd dat er een vervolg komt op de cult classic The World Ends With You en vandaag is ook duidelijk geworden wanneer we met deze game aan de slag kunnen. Neo: The World Ends With You zal namelijk op 27 juli dit jaar naar Nintendo’s hybride console komen. Ook is er een gloednieuwe trailer vrijgegen welke je hieronder kunt bewonderen. Daarin komen onder andere de gevechten en voice-acting voorbij.

Neo: The World Ends With You zal in tegenstelling tot de eerste game helemaal speelbaar zijn in 3D. In het spel zullen spelers in de huid kruipen van Rindo, een gloednieuw personage. Je zult weer de beruchte Reapers Game spelen, een spel waar je leven letterlijk op het spel staat. De game introduceert nieuwe personages waaronder Rindo, Fred en Nagi maar ook oude personages keren terug. Bekijk de trailer hieronder.