Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Graviter nu uit voor de Nintendo Switch

Kat + Komeet = Graviter

De uitgever van Graviter, No Gravity Games, heeft het spel uitgebracht voor de Nintendo Switch. In dit puzzel spel speel je als een komeet die opzoek is naar zijn kat die ontsnapt is (ja je leest het goed). Zo navigeer je jezelf door 101 puzzels die gebruik maken van de zwaartekracht en volg je de sporen van je kat. In deze puzzels vindt je ook nog tips van je kat over waar hij heen is gevlucht, wellicht wilt hij dat de komeet hem vind? Ben je niet zo van de eentonige puzzels? Geen zorgen! De verschillende puzzels zijn op meerdere manieren te voltooien, waarbij je extra aan het enken wordt gezet.

Bekijk de trailer van Graviter hieronder:

Wat vindt jij van de unieke verhaallijn over een komeet en een kat? Laat het ons weten in de reacties!