Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Colonists komt in mei naar de Switch

Bestuur schattige robots en bouw je ideale samenleving!

Afgelopen maand kondigden Auroch Digital en Mode 7 aan dat er plannen waren om hun settlement building game The Colonists naar de Switch te brengen. Toen kon er nog geen release datum gegeven worden, maar nu wel. De game staat gepland voor release op 4 mei. De trailer kun je hieronder bekijken.

In The Colonists bestuur je een team schattige robots die het heelal zijn ingestuurd om de menselijke beschaving na te doen. Ze zijn op zoek naar een nieuwe thuis om daar hun droom nederzetting te bouwen, en dit kan op veel verschillende manieren! Speel campaign missies, doe het rustig aan in Sandbox mode of speel op willekeurig in elkaar gezette werelden. De game is daarnaast verbeterd voor console versies, waarbij nieuwe controls moeten helpen de game toegankelijk te maken voor alle spelers!