Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gameplay beelden Star Wars Republic Commando

De game is vanaf nu te spelen op de Switch!

Star Wars Republic Commando is gisteren verschenen op de Nintendo Switch. De game, die oorspronkelijk alweer uit 2005 komt, kwam toentertijd uit voor de Xbox en PC. Voor iedereen die wil weten hoe de game er nu uit ziet op de Switch heeft youtube kanaal Handeld Players een video online gezet, waarin de eerste 20 minuten worden laten zien. De video kun je hieronder bekijken.

In Star Wars: Republic Commando speel je de leider over een elite squad Republieke Commandos, en het is aan jou de taak om met je team de vijand te vinden, te infiltreren en compleet te vernietigen. De game is geport door Aspyr Media, die o.a. ook Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy en Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast geport hebben.