Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town krijgt patch met bugfixes

De nieuwe patch lost verschillende bugs op voor een betere game-ervaring.

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town is sinds kort verkrijgbaar op de Nintendo Switch en voor wie de game al heeft is er nu een patch beschikbaar met verschillende bugfixes. Los van onderstaande verbeteringen komt er binnenkort ook een grotere patch uit welke ook verschillende verbeteringen met zich meebrengt. Wanneer deze patch uitkomt is nog niet bekend. De recent verschenen patch brengt onder andere de volgende verbeteringen met zich mee:

  • Kortere laadtijden
  • Verhelpt een animatie bij het maken van een “Speciaal Gebed”-gebaar
  • Oplossing voor het feit dat save data corrupt kan raken na de geboorte van dieren
  • Oplossing voor game freeze na de adoptie van een kind
  • Een issue welke oneindige items creëerde in sommige situaties is verholpen
  • Voegt een talenmenu toe onder “opties”
  • Overige kleine bug fixes

In Story of Seasons: Pioneers of Olive Town heeft jouw Opa met zijn vrienden het stadje Olive Town opgericht om land te verbouwen en een rustig leven te kunnen leiden. Als jij jaren later wilt genieten van dit prachtige landschap kom je er helaas achter dat het helemaal verwilderd is en jij het dus opnieuw zult moeten opbouwen. Dit doe je door groente te verbouwen, vissen te vangen en voor alle dieren te zorgen.