Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar Story of Seasons: Pioneers of Olive Town prijsvraag bekend

Ben jij de gelukkige winnaar?

Vorige week verscheen onze review van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town op Daily Nintendo. Kort nadat deze review online stond kregen wij de mogelijkheid om in samenwerking met Marvelous Europe en Vertigo 6 één digitaal exemplaar van dit boerderij-simulatiespel te verloten. Het was erg leuk om al jullie reacties te lezen, maar uiteindelijk kan er natuurlijk maar één gelukkige winnaar zijn van deze prijsvraag.

De winnaar gaf als antwoord dat gezonde, maar vooral lekkere boontjes en tomaten niet kunnen ontbreken in een moestuin, en dat ben jij @kolletje! Wij wensen jou alvast enorm veel plezier met deze prijs. De code zal zeer binnenkort via een privébericht naar je worden toegestuurd.