Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk hier gameplaybeelden van Astro Aqua Kitty

Er zijn ruim 20 minuten aan beelden verschenen.

Gisteren lieten we jullie al weten dat Switch-bezitters vanaf 8 april met het vervolg van Aqua Kitty UDX, namelijk Astro Aqua Kitty, aan de slag kunnen gaan. Zoals we wel vaker zien komt er rondom de release van een spel een video online waarin gameplaybeelden te zien zijn. Dat is ook ditmaal weer het geval want het YouTube-kanaal Handheld Players heeft ruim 20 minuten aan beelden online gezet, welke je onderaan dit artikel kunt bekijken.

In Astro Aqua Kitty volg je het avontuur van een aantal katten die op onderzoek uitgaan naar mysterieuze asteroïden in de ruimte. Je mag jouw eigen bemanning kiezen en vecht bizarre vijanden met gebruik van verschillende wapens. Weet jij de buit te pakken voordat de piratenkonijnen dat doen?