Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hot Wheels Unleashed krijgt nieuwe beelden

Racen met de populaire Hot Wheels!

In Hot Wheels Unleashed ga je aan de slag met de speelgoed autootjes waar je wellicht vroeger of momenteel nog veel mee speelt. In dit racespel kun je alleen, met zijn tweeën in splitscreen of met zijn twaalven in online multiplayer aan de slag. Zo heb je een reeks aan verschillende banen waarover je kunt racen en je kunt zelfs een eigen baan maken in je eigen virtuele kamer. Dit circuit kun je maken uit de verschillende voorwerpen die je tijdens het singleplayer verhaal kunt vrijspelen.

Het zal nog wel even duren voordat Hot Wheels Unleashed op de Switch komt, aangezien het pas in september 2021 wordt uitgebracht. Toch kunnen wij alvast een kijkje bieden naar deze racing-game, kijk je mee?

Trailer

Screenshots

Ken jij Hot Wheels nog? Laat het ons weten in de reacties hieronder!