Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste gameplaybeelden Cozy Grove op de Switch

De eerste 19 minuten van deze rustgevende life-sim.

De eerste gameplaybeelden van Cozy Grove op de Nintendo Switch zijn vrijgegeven. In deze life-simulator van de hand van The Quantum Astrophysicist Guild en Spry Fox speel je een zogenaamde spirit scout. Het is jouw taak om de spookachtige bewoners van een paradijselijk eiland te helpen met hun leven na de dood.

Het is de bedoeling om een kamp op te bouwen op het eiland. Vervolgens sluit je spelenderwijze vriendschappen met de verschillende personages en brengt kleur terug op het eiland door alles te versieren. Elke dag kan je het bos verkennen om nieuwe voorwerpen te vinden en gebieden te verkennen. Het spel bevat verschillende missies die verband houden met de relatie met de verschillende geesten. Je kunt het eiland helemaal zelf vormgeven en aanpassen. Het spel kent daarnaast prachtige, met de hand getekende, landschappen

Onlangs werd bekendgemaakt dat Cozy Grove vanaf 8 april beschikbaar zal zijn via de Nintendo eShop.

Bekijk hieronder de gameplaybeelden: