Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit Balan Wonderworld liedje lijkt iets te veel op het iconische Ghostbusters liedje…

Het spel wordt beschuldigd voor het produceren van een ''knock off'' versie van het iconische liedje.

Balan Wonderworld staat de afgelopen dagen al in een redelijk slecht daglicht, maar het kan nog erger. Naast het feit dat het spel een enorme flop is, lijkt het spel ook nog aspecten van andere iconische stukken te ”lenen”. Natuurlijk had het spel vorige maand ook nog het probleem dat sommige grafische aspecten een epileptische aanval konden veroorzaken.

Veel Ghostbusters-fans schoot een bepaald thema van een wereld in het verkeerde keelgat na het beluisteren van het liedje uit Balan Wonderworld. Het lijkt namelijk sprekend op het Ghostbusters liedje, die overigens al heel lang een iconische rol op zich heeft. In de wereld waarin je het hart van een brandweerman binnendringt, klinkt dit thema namelijk in overvloed.

Wat vind jij? Klinkt deze thema van Balan Wonderworld echt net zoals het liedje van de Ghostbusters? Beluister hieronder beide liedjes en maak zelf je besluit.

Wat vindt jij? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Bron