Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Knockout City dit weekend te proberen tijdens open beta

Knockout City Keyart
Klaar voor een potje trefbal?

Afgelopen Nintendo Direct kondigden Velan Studios en EA het nieuwe spel Knockout City aan. Knockout City is een team-based multiplayer spel en staat compleet in het teken van trefbal. Het volledige spel zal pas op 21 mei verschijnen, maar dit weekend kun je het spel alvast testen tijdens de open beta.

De open beta zal dit weekend plaats vinden vanaf vandaag, vrijdag 2 april, 15:00 uur tot maandag 5 april 15:00 uur. Je kunt het spel niet alleen op de Switch uitproberen, maar ook op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One-series, Xbox Series X|S en pc. Natuurlijk kun je ook samen met spelers op andere platformen samen spelen. Daarnaast zal deze open beta 4 maps bevatten, kun je jouw karakter in diverse stijlen aanpassen en als je deelneemt aan de open beta ontvang je ook nog eens de “Epic Beta Blue Boosters” glider en een “Beta Brawler” player icon zodra de game officieel gelanceerd wordt.

Voordat de open beta begint, kun je het spel alvast installeren via de eShop, zodat je gelijk kunt beginnen als de open beta live gaat.